Blog om kryptovalutaer | CoinMarketBox

buy cryptocurrencies

Tjek den aktuelle pris for kryptovalutaer

På hovedsiden https://coinmarketbox.com/ tjekker du de aktuelle priser på kryptovalutaer såsom: Ethereum, Ripple, Cardano, ChainLink, Solana og mange andre.

Hvordan kan du handle kryptovalutaer?

Du kan handle på særlige websteder kaldet kryptovalutabørser. Der er bogstaveligt talt hundredvis af sådanne udvekslinger på internettet. Vi har samlet de bedste cryptocurrency-udvekslinger for din bekvemmelighed og sikkerhed.

En kryptovalutabørs, eller endda en digital valutabørs (DCE), er en virksomhed, der giver kunder mulighed for at handle kryptovalutaer eller digitale valutaer for andre aktiver, såsom for eksempel konventionelle fiat-penge (som amerikanske dollars, euro og så videre) og andre digitale valutaer. Exchanges accepterer kredit- og debetkortbetalinger, bankoverførsler eller andre former for betaling i handel med digitale valutaer eller kryptovalutaer. En cryptocurrency-børs kunne være en market maker, der typisk tager bud-spørg-spændene som en transaktionsprovision for en service eller, som en tilsvarende platform, blot opkræver gebyrer.

Det er rigtigt, at Bitcoin faktisk er den mest populære kryptovaluta i verden. Men der er mange andre, udover Bitcoin og Ethereum, som The Graph, Tron, Avalanche, EOS, Aave og mere.

Ikke alle cryptocurrency-udvekslinger er ens. Nogle handler kun en lille mængde kryptovalutaer. Andre som Binance og Gate.io har mange flere forskellige cryptocurrency-par.

 

 

Hvad er kryptovaluta?

buy cryptocurrencies

Et par ord, hvis du ikke ved det endnu. Kryptovaluta kan ganske enkelt beskrives som virtuel valuta. Hvilket betyder, at kryptovalutaen ikke har fysisk form og blot er en digital registrering baseret på en specialudviklet algoritme. Virtuel valuta er nu etableret som et betalingsmiddel, der kan bruges til at dække alle varer og tjenester, hvor sådanne betalingsmidler er acceptable. På grund af den voksende popularitet af denne form for løsning og værdien af ​​selve kryptovalutaen, kan virtuelle penge købes som en del af investeringen.

Kryptopræfikset i tilfælde af kryptovaluta er afledt af kryptografi, som er den digitale metode til at kryptere penge. De krypterede strenge af data skaber enhederne i kryptovalutaen, hvilket giver den en særlig værdi. Drivkraften bag skabelsen af ​​den digitale valuta var ønsket om at tilbyde en alternativ metode til at skabe online betalinger. Den første valuta, der kiggede på markedet, var Bitcoin. Kryptovalutaen kom i omløb i januar 2009. Skaberen af ​​Bitcoin er Satoshi Nakamoto. Det er dog ikke sikkert, om dette virkelig er nogen eller rettere en lille gruppe af økonomer og programmører.