Nejlepší krypto směnárny

V současné době je na internetu asi 400 kryptoměnových směnáren. Ne všechny burzy jsou důvěryhodné. Kde si otevřít účet a používat směnárnu kryptoměn. Zde uvedeme ty nejlepší kryptoměnové burzy z hlediska bezpečnosti a služeb.

Co jsou kryptoměnové směnárny?

Kryptoměnové burzy jsou webové stránky používané k nákupu a prodeji kryptoměn, jako je bitcoin, ethereum, Ripple, Cardano a mnoho dalších.
Nabízejí různé nástroje, které pomáhají s transakcemi.
Co můžete dělat na krypto burze? – kreditní kartu můžete použít k nákupu kryptoměn přímo z burzy – můžete nakupovat nebo prodávat kryptoměny jiným uživatelům. Můžete také převést jakoukoli kryptoměnu z peněženky nebo jiné krypto burzy.

Jaký je bezpečnostní problém na krypto burzách?

Proces registrace na krypto burze je velmi jednoduchý. Často je také potřeba potvrzení vaší identity, zvláště když chcete obchodovat ve velkém.

Výběry finančních prostředků nebo jiné důležité aktivity je nutné potvrdit kódem zaslaným na email, na chytrém telefonu a například kódem Google Authenticator. Na nejlepších kryptoměnových burzách můžete aktivovat dvě nebo tři autorizační metody, takže poskytuje velmi vysokou úroveň zabezpečení. Nakupujte nebo prodávejte kryptoměny jako Bitcoin, Ethereum, Ripple, Cardano a mnoho dalších. Naučte se, jak nakupovat nebo prodávat Koupit kryptoměnu.

 

Nejlepší krypto burzy

1. Binance

Nakupujte a prodávejte kryptoměny během několika minut. Binance je největší kryptoplatforma na světě. Binance podporuje 397 kryptoměn, 43 FIAT podporované a 41 jazyků, včetně: čínštiny, japonštiny, angličtiny, španělštiny, italštiny, němčiny, portugalštiny, polštiny, turečtiny, ruštiny, češtiny, švédštiny, francouzštiny, hindštiny, filipínštiny, švédštiny, norštiny, suomi, hebrejštiny, ukrajinštiny a dalších. Binance nabízí nízké poplatky za obchodování: 0,1 % poplatek za spotové obchodování; 0,5% poplatek za okamžitý nákup/prodej (4,5% poplatek za vklady debetní kartou v USA).

Binance Směnárna kryptoměn

2. Coinbase

Coinbase je také velmi dobrý zdroj kryptoměn, který používají a důvěřují miliony zákazníků po celém světě. (119 kryptoměn, 3 podporované měny: USD, EUR, GBP a 15 jazyků včetně: angličtiny, čínštiny, španělštiny, němčiny, francouzštiny, polštiny, portugalštiny, ruštiny, italštiny, turečtiny). Nízké transakční poplatky: 0,99 až 2,99 USD (Coinbase), až 0,50 % (Coinbase Pro). Nákup kryptoměn kreditní kartou, debetní kartou, bankovním převodem.
Poplatky za obchodování: 2,00 %, taker Fee • 2,00 % maker Fee.

Coinbase Směnárna kryptoměn

3. Bittrex

Bittrex je americká blockchainová burza poskytující obchodování s kryptoměnami v reálném čase s vysokou bezpečností. Bittrex zobchoduje 410 coinů, podporováno USD). Bittrex nabízí nízké poplatky za obchodování: 0-0,35% poplatky za tvůrce/příjemce. Kupte si kryptoměnu na Bittrex kreditní kartou.

Bittrex Směnárna kryptoměn

4. Gate.io

Gate.io je slušná a bezpečná kryptoburza pro Bitcoin, Ethereum, Eipple, Solana, graf, Atom a další kryptoměny. Gate.io podporuje 1054 coinů, 11 podporovaných měn, 15 jazyků včetně: angličtiny, čínštiny, italštiny, vietnamštiny, francouzštiny, ruštiny, španělštiny, portugalštiny, němčiny, turečtiny, indonéštiny a dalších). Poplatky za obchodování: 0,20 % Taker Fee, 0,20 % Maker Fee.

Gate Směnárna kryptoměn

5. CEX

CEX.IO je ekosystém produktů a služeb spojující lidi a podniky s ekonomikou kryptoměn a decentralizovaným financováním.
Společnost CEX.IO byla založena v roce 2013 a je regulována a plně kompatibilní v zemích, kde poskytuje služby. CEX.IO je globální kryptoplatforma nabízející 104 aktiv, odměny za sázky, obchodování s marží a další. FIAT podporuje USD, EUR, GBP, snadný nákup kryptoměn kreditní kartou, podporuje 5 jazyků ruština, čínština, italština, portugalština, španělština). CEX.IO nabízí obchodníkům okamžité nákupy kryptoaktiv pomocí kreditních nebo debetních karet. Poplatky za obchodování: 0,25 % Taker Fee, 0,16 % Maker Fee. Způsoby vkladu: bankovním převodem a kreditní kartou.

CEX Směnárna kryptoměn

6. Poloniex

Poloniex je jednou z největších kryptoměnových burz na světě. Poloniex je americká kryptoplatforma a byla spuštěna v roce 2014. Nakupujte, prodávejte a obchodujte s bitcoiny (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Tether (USDT) a nejlepšími altcoiny na krypto trhu na jednom z nejlepších kryptografický web Poloniex. Podporuje: 252 mincí, 5 měn, 5 jazyků: angličtina, čínština, ruština, vietnamština, turečtina). Poplatky za obchodování: 0,125 % Taker Fee, 0,125 % Maker Fee. Způsoby vkladu: bankovním převodem a kreditní kartou.

Poloniex Crypto Exchange

7. Huobi

Huobi je jedna z nejlepších webových stránek pro obchodování s bitcoiny a ethereem, která poskytuje bezpečné a pohodlné obchodní služby pro stovky digitálních aktiv. Huobi je globálním lídrem v oblasti kryptoměn od roku 2013. Huobi podporuje 399 kryptoměn a 50 fiat měn ve 12 jazycích včetně: angličtiny, čínštiny, ruštiny, němčiny, francouzštiny, turečtiny, vietnamštiny, portugalštiny, španělštiny, italštiny a dalších). Poplatky za obchodování: 0,20 % Taker Fee, 0,20 % Maker Fee. Způsoby vkladu: bankovním převodem.

Huobi Směnárna kryptoměn

8. Changelly

Changelly je nejlepší platforma pro okamžitou kryptoměnu s nejvyššími směnnými kurzy pro BTC, ETH, LTC, XRP, ADA a 102 dalších kryptoměn. Changelly spuštěno v roce 2015. Changelly podporuje 9 jazyků: angličtina, čínština, španělština, korejština, němčina, portugalština, ruština, hindština, turečtina). Poplatky za obchodování: 0,86 % Taker Fee, 0,86 % Maker Fee. Způsoby vkladu: bankovním převodem a kreditní kartou.

Changelly Směnárna kryptoměn

9. AEX

AEX je čínská kryptoměnová burza (také registrovaná ve Spojeném království), která je dostupná ve 2 jazycích: angličtině a čínštině. AEX podporuje 119 kryptoměn. Poplatky za obchodování: 0,10 % Taker Fee, 0,10 % Maker Fee. Způsoby vkladu: bankovním převodem a kreditní kartou.

AEX Směnárna kryptoměn

10. BKEX

Bkex podporuje 4 jazyky a 7 fiat měn. Poplatky: 0,20 % taker Fee, 0,15 % tvůrce.

Bkex Směnárna kryptoměn

 

11. DEX-TRADE

Dex-Trade je burza z Estonska a byla spuštěna v roce 2019. Poplatky za obchodování: 0,20 % Taker Fee, 0,10 % Maker Fee. Způsob vkladu: bankovním převodem.

DEX-TRADE Směnárna kryptoměn

 

12. Probit

ProBit je burza ze Seychel, která byla spuštěna v roce 2018. Probit podporuje obrovské množství jazyků, více než 30 včetně: angličtiny, indonéštiny, malajštiny, češtiny, dánštiny, němčiny, španělštiny, francouzštiny, chorvatštiny, italštiny, litevštiny, maďarštiny, holandštiny, Uzbečtina, polština, portugalština, rumunština, albánština, slovinština, slovenština, srbština, finština, švédština, vietnamština, turečtina, řečtina, bulharština, mongolština, ruština, ukrajinština, gruzínština, hebrejština, urdština, arabština, perština, hindština, čínština, japonština, thajština Poplatky za obchodování: 0,20 % Taker Fee, 0,20 % Maker Fee.

Probit Směnárna kryptoměn

13. Vindax

VinDAX je kryptoměnová burza registrovaná ve Vietnamu. Způsob vkladu: kryptoměny. Poplatky za obchodování: 0,10 % Taker Fee, 0,10 % Maker Fee.

Vindax Směnárna kryptoměn

14. Bybit

Bybit byl založen v březnu 2018. Bybit je jednou z nejrychleji rostoucích kryptoměnových burz s více než 2 miliony registrovaných uživatelů. Bybit je globální platforma (USA nejsou povoleny). Bybit podporuje jazyky jako: angličtina, čínština, japonština, ruština, španělština, vietnamština, turečtina, portugalština, francouzština, indonéština, thajština. Poplatky za obchodování: 0,10 % Taker Fee, 0,10 % Maker Fee. Poplatky za obchodování jsou velmi nízké. Platforma klade důraz na pákové obchodování, které má pokročilou platformu pro vytváření grafů. Obchodníci se mohou podílet na pákovém obchodování až 100x na bitcoinech, ethereu, XRP, EOS nebo USDT.

Bybit Směnárna kryptoměn

 

Která burza je rozhodně nejpřívětivější pro začátečníky?

Všechno se zpočátku zdá trochu obtížné. Pro nováčky doporučujeme používat Coinbase, Gate.io nebo Binance. Tam je možné jednoduše nakupovat kryptoměny a platit bankovní kartou nebo debetní kartou.

Mnoho směnáren s kryptoměnami má software pro mobilní zařízení (smartphone a tablet), který vám umožňuje přístup k vašemu účtu. Můžete vyvažovat a nakupovat a prodávat krypto aktiva. Chcete-li spolupracovat s kryptoměnovou burzou, musíte se o ní nejprve zaregistrovat poskytnutím svých údajů a e-mailové adresy. Potenciálně pak budete muset během celého ověřovacího procesu ověřit svou identitu. Proces ověření se může lišit v závislosti na burze. Některé burzy kryptoměn však budou vyžadovat vaši aktuální e-mailovou adresu a kontaktní údaje, jiné mohou vyžadovat přísné kontroly KYC (poznej svého zákazníka), jako je nahrávání fotografií, ověření ID, ověření adresy atd. V zásadě to platí podle jejich KYC (poznej svého zákazníka), CFT (proti financování terorismu) a AML (proti praní špinavých peněz).

Kde koupit bitcoiny? Nyní jistě víte, kam investovat a obchodovat s kryptoměnami. Přejeme vám úspěšné transakce.

 

Related articles

Beste Krypto-Börsen

Derzeit gibt es etwa 500 Kryptowährungsbörsen im Internet. Nicht alle Börsen sind vertrauenswürdig. Wo man ein Konto eröffnet und die Kryptowährung verwendet Austausch. Hier werden wir die besten Kryptowährungsbörsen in […]

Learn More

最高の暗号交換

現在、インターネット上には約400の暗号通貨取引所があります。すべての取引所が信頼できるわけではありません。アカウントを開設して暗号通貨を使用する場所 両替。ここでは、セキュリティとサービスの観点から最高の暗号通貨交換をリストします。 暗号通貨交換とは何ですか? 暗号通貨取引所は、ビットコイン、イーサリアム、リップル、カルダノなどの暗号通貨を売買するために使用されるウェブサイトです。 それらは、トランザクションを支援するさまざまなツールを提供します。 あなたは暗号交換で何ができますか? -クレジットカードを使用して、取引所から直接暗号通貨を購入できます-暗号通貨を購入または販売できます 他のユーザー。ウォレットまたは他の暗号交換から任意の暗号を転送することもできます。 暗号交換のセキュリティ問題は何ですか? 暗号交換での登録プロセスは非常に簡単です。特に大規模な取引を行う場合は、身元の確認も必要になることがよくあります。 資金の引き出しやその他の重要な活動は、メールに送信されたコード、スマートフォン、およびたとえばGoogle認証システムコードで確認する必要があります。最高の暗号通貨交換では、2つまたは3つの承認方法をアクティブ化できるため、非常に高いレベルのセキュリティが提供されます。   最高の暗号交換 1. Binance 数分で暗号を売買します。 Binanceは世界最大の暗号プラットフォームです。 Binanceは397の暗号通貨、43のフィアットをサポートしています サポートされている41の言語には、中国語、日本語、英語、スペイン語、イタリア語、ドイツ語、ポルトガル語、ポーランド語、トルコ語、ロシア語、チェコ語、スウェーデン語、フランス語、ヒンディー語、フィリピン語、スウェーデン語、ノルウェー語、Suomi、ヘブライ語、ウクライナ語などがあります。 Binanceは低い取引手数料を提供します:0.1%のスポット取引手数料。 0.5%の即時売買手数料(米国のデビットカードでの預金には4.5%の手数料)。 2. Coinbase Coinbaseは、世界中の何百万ものクライアントによって使用され、信頼されている本当に優れた暗号通貨リソースです。 (119暗号通貨、3 サポートされている通貨:USD、EUR、GBP、および英語、中国語、スペイン語、ドイツ語、フランス語、ポーランド語、ポルトガル語、ロシア語、イタリア語、トルコ語を含む15の言語。 低取引手数料:0.99ドルから2.99ドル(Coinbase)、約0.50%(Coinbase Pro)。 プラスチックカード、デビットカード、電信送金で暗号を購入します。取引手数料:2.00%、テイカー手数料•2.00%メーカー手数料。   […]

Learn More

सर्वश्रेष्ठ क्रिप्टो एक्सचेंज

वर्तमान में, इंटरनेट पर लगभग 400 क्रिप्टोक्यूरेंसी एक्सचेंज हैं। सभी एक्सचेंज भरोसेमंद नहीं होते हैं। खाता कहां खोलें और क्रिप्टोकरेंसी का उपयोग करें लेन देन। यहां, हम सुरक्षा और सेवाओं […]

Learn More